Van Hese Schilderwerken | Schilderwerken en Renovlies

4,5
5/5

van 103 reviews

Omslagafbeelding voor Van Hese Schilderwerken
10,551
Van Hese Schilderwerken

Van Hese Schilderwerken

Van Hese Schilder, Behang & Spuitwerken

Wij zijn gespecialiseerd in renovlies en latex spuiten voor de nieuwbouw en renovatie. Daarnaast verzorgen we complete wand afwerking, Stucwerk, Cinewalls en Vloeren!

Gisteren opgeleverd bijgebouw naast een bestaande woning @ zonnemaire🚀🚀Hier hebben wij het volgende gedaan🚀🚀⭐️240 m2 renovlies aan gebracht op de wanden .⭐️renovlies geschilderd in ral 9010 en 1 wand met een donker blauwe accent.⭐️plafonds gespoten ral 9010 ⭐️alle deuren, kozijnen , plinten en trap geschilderd in ral 9010 #nieuwbouw #renovlies #latex #spraypaint #schilder #schildersbedrijf #vakmanschap #kwaliteit #project #nederland #kleur ... Bekijk meerZie minder
Gisteren opgeleverd nieuwbouw bijgebouw naaste een bestaande woning @ zonnemaire🚀🚀Hier hebben wij het volgende gedaan🚀🚀⭐️240 m2 renovlies aan gebracht op de wanden .⭐️renovlies gesaust in ral 9010 en 1 wand met een blauwe accent.⭐️plafonds gespoten ral 9010⭐️alle deuren, kozijnen trappen geschilderd in ral 9010 #arte #renovlies #succes #behanginspiratie #ondernemen #latexspuiten #nieuwbouw #COLLEGA #kwaliteit #specialized #sikkens #nieuwbouwhuis #bouwbedrijf #schildersbedrijf #Festool #Naadloos #goud #schilders #verbouwen #Interieur #woningen #onderneming #vakmanschap #spray ... Bekijk meerZie minder
Vandaag gestart aan de volgende nieuwbouw woning @sintjansteen🚀🚀Hier gaan we alle wanden voorzien van renovlies en schilderen, plafonds zijn gestuced en gaan wij spuiten🫡🫡 ... Bekijk meerZie minder

Eén van onze specialismen is lak spuiten en latex spuiten van plafonds en deuren. Heeft u een klus die snel uitgevoerd moet worden, of wenst u een hoog afwerkingsniveau. Kies dan voor lak of latex spuitwerk!

LAK & LATEX SPUITEN

De voordelen van lak en latex spuiten

Waarom zou u voor lak en latex spuitwerk kiezen ten opzichte van andere technieken? 

  • Het is snel;
  • Zorgt voor een strak, netjes en een streeploos resultaat;
  • Het is goedkoper;
  • Het kan op iedere ondergrond aangebracht worden.

Lak en latex spuitwerk kan snel aangebracht worden, waardoor heel uw huis gedaan kan worden in maximaal 2 dagen. U heeft daarnaast niet te maken met lange wachttijden. Ook zorgt de lak en latex spuittechniek voor een egaal resultaat; er is een aanzet te zien en de banen zijn er simpelweg niet. 

Lak en latex spuitwerk goedkoper dan andere veetechnieken? Zeker! U bespaart al snel tot 30%. 

Wat is latex spuitwerk?

Wanneer u geen ervaring heeft met deze techniek begrijpen we dat u zich afvraagt: “Wat is latex spuitwerk?” . Door middel van latex spuiten wordt latexverf op plafonds, deuren en muren aangebracht met behulp van een machine. Latex spuitwerk zorgt voor een streeploos resultaat. Door te verven met een kwast of een roller zijn vaak banen en een aanzet zichtbaar, maar dit is met latex spuitwerk niet het geval! 

Spuitwerk vs. verven met een roller

Als u zelf met een verfroller in de weer gaat, vergt het heel wat tijd. Maar verfspuiten is een goed alternatief voor het traditionele schilderwerk met een verfroller. Met het lak & latex spuitwerk krijgt u een veel egaler resultaat én het gaat ook nog eens veel sneller. Omdat wij de muurverf spuiten met een speciale verfspuit, heeft u geen last meer van vervelende strepen op de muur.

Ook heeft u met het lak & latex spuitwerk meteen een optimale dekking. Het lak & latex spuitwerk wordt in een egale laag op de muren en het plafond gespoten. Verdikkingen en verfstrepen behoren hierdoor tot het verleden.

Slider-32
Slider-1
Slider-2
Slider-30
Slider-33
Slider-35
Slider-36
Slider-31
Slider-34
Slider-58
Slider-60
Slider-62
Slider-61
Slider-53
Slider-56
Slider-55
Slider-57
Slider-70
Slider-66
Slider-38
previous arrow
next arrow

Wanneer kiezen voor lak spuiten of latex spuiten?

Vaak wordt gekozen voor lak spuiten of latex spuiten wanneer er snel én goed resultaat gewenst is. Leegstaande woningen/gebouwen lenen zich perfect voor lak of latex spuitwerk. Denk bijvoorbeeld aan nieuwbouw projecten. Maar ook bij monumentale gebouwen wordt vaak gekozen voor lak spuiten of latex spuiten. Plafonds met oude balken of gedetailleerde lambriseringen zijn projecten die zich goed uitlenen voor dit soort spuitwerk. 

Is uw latex spuitwerk beschadigd? 

Het resultaat van latex spuitwerk op wanden en/of plafonds is net zo strak als dat de ondergrond is. Het is ook flink ondergrond afhankelijk. Bij het rollen van een muur of plafond zie je een structuur. Beschadigt het latex spuitwerk en wordt dit bijgewerkt met een goedkope Gamma of Praxis roller, dan zie je altijd het verschil.

Bij het afleveren van ons latex spuitwerk geven wij dan ook altijd instructies en een klein rollertje, door het volgen van deze instructies en het gebruik van dit kleine rollertje is het latex spuitwerk te repareren zonder
zichtbare herstel punten.

Lak en latex spuitwerk door Van Hese Schilderwerken

Wij gaan niet weg totdat u tevreden bent over het resultaat!

* Kwaliteitsgarantie.
* Door onze ervaring leveren wij uw project perfect op! Het materiaal,
onze ervaring en een passie voor het vak zorgen voor topkwaliteit!
* Schoon huis, schoon kantoor.
* Zoals de werkplek was, laten wij het ook weer achter.
* Na het lak of latex spuiten zult u geen rommel van ons hebben.

U kunt enkel genieten van het mooie spuitwerk.Tevens ook voor voor deuren,  kozijnen radiatoren, houten plafonds.