Van Hese Schilderwerken | Schilderwerken en Renovlies

4,5
5/5

van 103 reviews

Omslagafbeelding voor Van Hese Schilderwerken
10,683
Van Hese Schilderwerken

Van Hese Schilderwerken

Van Hese Schilder, Behang & Spuitwerken

Wij zijn gespecialiseerd in renovlies en latex spuiten voor de nieuwbouw en renovatie. Daarnaast verzorgen we complete wand afwerking, Stucwerk, Cinewalls en Vloeren!

Vandaag gestart aan de volgende twee nieuwbouw woningen @rijen @zevenbergen 🚀🚀 ... Bekijk meerZie minder
Gisteren twee appartementen opgeleverd @ RotterdamHier hebben wij het volgende gedaan🚀🚀⭐️500 m2 wanden nagelopen en geschuurd ⭐️500 m2 wanden voorzien van renovlies ⭐️500 m2 renovlies geschilderd in ral 9016 en Elephants breath van Farrow and ball⭐️plafonds gespoten in ral 9016🙏🙏 #arte #renovlies #succes #behanginspiratie #ondernemen #latexspuiten #Nieuwbouw #COLLEGA #kwaliteit #specialized #sikkens #nieuwbouwhuis #bouwbedrijf #schildersbedrijf #festool #naadloos #goud #schilders #verbouwen #interieur #woningen #onderneming #woningbouw #spray #vakmanschap ... Bekijk meerZie minder
Vandaag gestart @ rotterdam #Nieuwbouw ... Bekijk meerZie minder

  Opdrachtgegevens

  Uw persoonlijke gegevens

   

  CINEWALL BOUWEN

  Cinewall laten bouwen en vloeren laten leggen

  Ontdek onze uitgebreide diensten, waaronder het creëren van verbluffende Cinewalls en het leggen van vloeren, bijvoorbeeld in visgraatmotief, om een tijdloze en elegante esthetiek aan je ruimte toe te voegen.

  • Het is tijdloos;
  • Een strak resultaat en afwerking van de ruimte;
  • Direct de woning leefklaar maken;
  • Past in elke woning.

  Cinewalls: Transformeer je Muur tot een Kunstwerk

  Bij van Hese Schilderwerken begrijpen we de impact van een indrukwekkende Cinewall op de algehele uitstraling van je woon- of werkruimte. Onze vakbekwame schilders en interieurontwerpers werken samen om een Cinewall te creëren die niet alleen als functioneel entertainmentcentrum fungeert, maar ook als een visueel meesterwerk. Met een focus op precisie en kwaliteit zorgen we ervoor dat jouw Cinewall perfect past bij jouw stijl en behoeften.

  Vloeren (in Visgraatmotief): Tijdloze Elegantie

  Ontdek de tijdloze schoonheid van (visgraat) vloeren met onze professionele vloerlegservice. Onze ervaren vakmensen leggen vloeren met oog voor detail, waarbij de vloer een klassieke en toch eigentijdse uitstraling creëert. Met een breed scala aan materialen en kleuren kiezen we samen de vloer die perfect past bij jouw smaak en interieur.

  • Deskundig advies en professioneel vakmanschap
  • Op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan jouw specifieke wensen
  • Gebruik van hoogwaardige materialen voor duurzame resultaten
  • Streven naar perfectie in elk detail

  Waarom kiezen voor ons?

  Bij van Hese Schilderwerken gaan we verder dan schilderen of behang. We transformeren ruimtes en creëren een omgeving die zowel functioneel als esthetisch bevredigend is. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult en ontdek hoe we jouw interieurwensen werkelijkheid kunnen maken.